Naar hoofdinhoud

Column: Bert van Leeuwen

De afgelopen tijd heb ik met eigen ogen gezien wat Google Home betekent voor de bewoners van Bartiméus. Op uitnodiging bezocht ik een zorgwoning waar deze slimme speaker wordt getest. Bewoners Laurent en Melissa demonstreerden enthousiast hoe ze nu veel meer zelf regelen door hun stem te gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld vragen wat het weer vandaag wordt, wat het takenrooster is of wie er op bezoek komt.

Zo geeft Google Home Laurent en Melissa meer zelfstandigheid. Met innovatieve technologie vergroten we hun wereld. Bartiméus wil dan ook heel graag alle zorgwoningen voorzien van de Google Home techniek. Zodat veel meer bewoners dat blije en trotse gevoel ervaren van zélf weten waar je aan toe bent. Zonder afhankelijk te zijn van de hulp van anderen. Als ambassadeur van het Bartiméus Fonds zet ik me graag in om dat mogelijk te maken. Doe jij ook mee?

Portret Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen,
ambassadeur Bartiméus Fonds

Help je mee?

Alleen met jouw steun kunnen we voor de bewoners van Bartiméus het verschil maken. Help mee en doneer nu!

Meer lezen?

Op de pagina ‘Hey! Als jij mij helpt, kan ik het zelf…’ lees je andere persoonlijke verhalen en meer info over het Google Home project. Eerder schreef Bert een column over het nieuwe Baby- en Peutercentrum van Bartiméus. Je leest hem hier.

Volg ons op FacebookTwitterLinkedIn of Instagram, dan weet je direct wanneer een nieuwe column van Bert online komt.