Naar hoofdinhoud

Column: Bert van Leeuwen

Voor mijn televisiewerk spreek ik regelmatig voice overs en spotjes in. Die ervaring zet ik ook graag in voor het Bartiméus Fonds. Zo heb ik de tekst ingesproken van een video over het nieuwe Baby- en Peutercentrum van Bartiméus. Deze video geeft ouders van een kindje met een mogelijk ernstige oogaandoening alvast uitleg over het oogonderzoek.

Heel belangrijk, want als de ouders weten wat ze kunnen verwachten gaan ze met meer rust het onderzoek in. Dit zorgt ervoor dat hun kindje zich ook ontspannen en veilig voelt. De onderzoeken kunnen dan gemakkelijker en beter verlopen, met snel de juiste diagnose als resultaat.

Zelf ben ik gelukkig met vier gezonde kleinkinderen. Daarom vond ik het extra fijn dat ik het team van het Baby- en Peutercentrum met de video kon helpen. Elke dag opnieuw zetten zij zich met heel hun hart in om de allerkleinsten die hun zicht moeten missen de beste oogzorg te geven. Daar draag ik graag aan bij.

Portret Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen,
ambassadeur Bartiméus Fonds

Lees ook …

Eerder schreef Bert een column over de veerkracht waarmee Wolter omgaat met zijn visuele beperking. Je leest hem hier.

Volg ons op FacebookTwitterLinkedIn of Instagram, dan weet je direct wanneer een nieuwe column van Bert online komt.