Naar hoofdinhoud

Voor ca. € 100,- kunnen we al een Google Home aanschaffen voor een zorgwoning. Voor € 1.600,- kan één bewoner al heel veel zelf regelen met behulp van een speciaal ingerichte Google Home. Met een gift van € 25,- help je ons al enorm!

Een grotere wereld door Google Home

Door hun visuele en verstandelijke beperking hebben de bewoners van Bartiméus vaak hulp nodig om te weten waar ze aan toe zijn. Maar steeds afhankelijk zijn, dat wil toch niemand?

Gelukkig kan technologie helpen. Bij Bartiméus zet een speciaal team zich in om met innovatieve oplossingen het verschil te maken. Zo wordt er nu getest met Google Home. De bewoners kunnen deze slimme speakers bedienen met hun stem. ‘Hey Google, hoe laat heb ik vandaag fysiotherapie?’ Zo kunnen ze zich beter zelf redden, en dat voelt goed. Het maakt hun wereld groter. Ze zijn dan ook heel enthousiast over de test met de nieuwe techniek.

Help mee en doneer

Wij willen daarom heel graag alle zorgwoningen van Bartiméus voorzien van Google Home apparatuur. Doe je mee? Doneer nu en help onze bewoners het zelf te kunnen. Alvast hartelijk dank voor je gift, ook namens de bewoners!