Naar hoofdinhoud

Het is zover: op 10 mei a.s. gaat Bartiméus 100% live! Door corona moesten we dit evenement in december uitstellen. AFAS stelt haar nieuwe theater in Leusden exclusief aan ons ter beschikking. Hier ontvangen we donateurs, vrijwilligers, relaties en medewerkers voor een informatieve én feestelijke middag.

Wil je er ook bij zijn in het theater? Meld je hier aan
Liever het programma online volgen? Meld je hier aan voor de livestream

Tijd om te vieren

We vieren dat we weer mogen samenkomen en dat we trots zijn op ons mooie werk voor mensen met een visuele beperking. En we vieren natuurlijk dat we dat werk samen doen met iedereen die ons een warm hart toedraagt. Want zonder alle betrokkenheid is ons werk niet mogelijk.

Programma

Naast presentaties van enkele van onze mooie projecten zijn er verrassende optredens van diverse artiesten. Gastheer is onze ambassadeur en EO-presentator Bert van Leeuwen. Het programma is voorzien van (live) audiodescriptie.

Datum, tijd en plaats

Dinsdag 10 mei 2022.
Ontvangst vanaf 13.00 uur.
Start programma 14.00 uur.
Einde circa 17.00 uur.
AFAS Theater, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden
We houden rekening met eventuele coronamaatregelen. Hulphonden zijn natuurlijk van harte welkom.

Uitnodiging en aanmelden

In maart ontvangen al onze donateurs, vrijwilligers, relaties en medewerkers een uitnodiging, via e-mail of post. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan hier aan.

Livestream

Lukt het je niet om naar Leusden te komen, maar wil je er wel graag bij zijn? Dat kan online! Meld je dan hier aan voor de livestream.

Wij kijken uit naar een feestelijke middag op 10 mei!