Naar hoofdinhoud

De EO Nederland Zingt Dag op 6 april was een enorm succes, ook voor ons. Veel bezoekers kwamen bij onze stand blind hun zintuigen beproeven. Daarnaast mochten we veel nieuwe donateurs verwelkomen!

In een speciale belevingsruimte konden bezoekers bij ons blind proeven, ruiken en voelen. Voor velen was het een bijzondere ervaring. ‘Confronterend als je je ogen niet kunt gebruiken’, was een veel gehoorde opmerking. En ook: ‘het kost veel energie’ en ‘je moet vertrouwen op je andere zintuigen en de hulp van een begeleider.’

Ontdekken

Daarnaast konden bezoekers ontdekken hoe gesproken beeldbeschrijving bij film, tv en online video werkt, en hoe we met de campagne ‘Houd de lijn vrij!’ aandacht vragen voor het vrijhouden van geleidelijnen.

Nieuwe donateurs

We mochten deze dag veel nieuwe donateurs verwelkomen. Zij  maken kans op een high tea met onze ambassadeur Bert van Leeuwen.

Thema 2019

Tijdens de Nederland Zingt Dag troffen ruim elfduizend liefhebbers van koor- en samenzang elkaar om te zingen en te bidden, en bemoedigd te worden door verhalen uit de bijbel en getuigenissen. Het thema was dit keer: Hij laat niet los.