Naar hoofdinhoud

Komt het Zien! gaat door met THUIS, waar weer een nieuwe musical beschikbaar is: ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ van de Efteling. Deze familiemusical is online en op de Webbox te beleven met live ingesproken audiodescriptie. Zo kunnen kinderen en ouders met een visuele beperking ook mee genieten. Dankzij de steun van onze donateurs kunnen wij dit mogelijk maken!

Verhaal met live audiodescriptie

Bij live audiodescriptie hoor je via een koptelefoon een gesproken verslag van de voorstelling door een blindentolk. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet. En zo kunnen mensen met een visuele beperking dus ook het verhaal van Sprookjessprokkelaar goed volgen: Als Sterre’s enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Volg Sterre haar spannende zoektocht naar verhalen in Sprookjessprokkelaar de musical.

Komt het Zien! THUIS

Sprookjessprokkelaar de musical met audiodescriptie is nu voor iedereen online beschikbaar via www.komthetzien.nl/thuis.sprookjessprokkelaar, het Efteling Theater YouTube-kanaal en via Audiomaatje Webbox.