Naar hoofdinhoud

Van 24 t/m 27 januari hebben ruim 500 bewoners en zorgmedewerkers van Bartiméus in Zeist, Doorn, Driebergen en Ermelo genoten van lekkere én gezonde maaltijden aan huis. Bereid met biologische producten door de chefs van restaurant Antropia in Zeist en restaurant Cloo & Leyn in Doorn. Dankzij de steun van onze donateurs kunnen wij hartverwarmende acties zoals deze mogelijk maken!

Heerlijk gegeten

De linzenovenschotel, curry van zoete aardappel, couscousschotel en stamppot van bietjes vielen goed in de smaak. ‘Wat hebben we heerlijk gegeten vanavond! Heel erg bedankt’, aldus woonbegeleider Judith. ‘Onze bewoners gaven aan dit wel vaker te willen, want de begeleiding kan niet zo lekker koken…’

Zelf één van de gerechten maken?

De chefs hebben de recepten op papier gezet, zodat de woningen de gerechten ook zelf kunnen maken, om zo het gezond koken te stimuleren. Wil je zelf ook één van deze heerlijke, verantwoorde gerechten maken? Hier vind je het recept van de curry van zoete aardappel. Een recept van de chef van restaurant Cloo & Leyn in Doorn.

Hart onder de riem

Het Bartiméus Fonds heeft de maaltijdactie mogelijk gemaakt voor bewoners, hun familie en woonbegeleiders en lokale horecaondernemers, als hart onder de riem na de afgelopen lockdown.