Naar hoofdinhoud

Een actie die bij jou past

Een actie bedenken en opzetten hoeft niet heel ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. De een bakt graag, de ander organiseert liever een sponsorloop en weer een ander heeft middelen beschikbaar. Bedenk vooral een activiteit die bij jou past en waar je blij van wordt. Je kan ook samen met je gezin, vrienden, school of collega’s een activiteit bedenken.

Wij helpen je graag

Wij denken graag met je mee en helpen je om een passende actie op te zetten. We hebben bijvoorbeeld vlaggen en banners beschikbaar om je evenement mooi aan te kleden. Daarnaast hebben we inspirerende sprekers die graag delen over ons werk tijdens een activiteit of bijeenkomst. En we helpen je om je actie bekendheid te geven bij de lokale pers.

Je persoonlijke actiepagina

Mensen geven aan mensen. Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om je eigen, persoonlijke actiepagina aan te maken. Inspireer mensen die je kent door ze updates te sturen over je actie en vraag ze om te doneren via je online actiepagina. Laat aan iedereen zien dat jij je actief inzet voor mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij volop mee kunnen doen aan de samenleving.

Meer informatie en contact

Wil je graag meer weten of ons persoonlijk spreken over het opzetten van een actie? Wij helpen je graag verder. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier.