Naar hoofdinhoud

Dave en Hilbert, blindentolken van ‘Komt het Zien!’ nemen je mee op avontuur door Ouwehands Dierenpark. Kijk en luister vanaf zaterdag 17 oktober naar de allereerste vlog met live audiodescriptie.

Ieder jaar organiseert het Bartiméus Fonds samen met ‘Komt het Zien!’ een leuk familie uitje met audiodescriptie. Dit jaar naar Ouwehands Dierenpark. Maar vanwege de coronamaatregelen kon dat nu helaas niet doorgaan, zodra het weer kan gaan we natuurlijk alsnog!

Dave en Hilbert van ‘Komt het Zien!’ wilden iedereen toch een leuke dag bezorgen en dus gingen zij op pad. Naar de dierentuin, want met zijn tweeën kon dat wel. Daar hebben ze een superleuke vlog gemaakt, mét audiodescriptie. Veel te leuk om niet met iedereen te delen die audiodescriptie gebruikt,  dus ook als je niet mee zou gaan is het de moeite waard om te bekijken! Vanaf 17 oktober vind je hier de video. Ga ook met Hilbert en Dave virtueel mee op avontuur door Ouwehands Dierenpark. En eerlijk, voorpret is bijna net zo leuk als het echte uitje toch?

We wensen jullie allemaal veel plezier met de vlog, goede gezondheid en hopen jullie snel in Ouwehands Dierenpark te kunnen ontmoeten.