Naar hoofdinhoud

In november en december hebben we met onze online collecte 6.620 euro ingezameld. Een heel mooi bedrag, waarmee we voor mensen met een visuele beperking het verschil kunnen maken, zeker in deze moeilijke coronatijd.

Zoals bekend zijn we gestopt met onze huis-aan-huis collecte. Maar we hebben een geweldig alternatief: de online collecte. Met elkaar hebben we in november en december 6.620 euro ingezameld. Een heel mooi bedrag, waarmee we voor mensen met een visuele beperking het verschil kunnen maken. Zeker in deze coronatijd die nog wel even gaat duren. We kunnen nu onder andere relaxstoelen en snoezelmaterialen aanschaffen voor senioren die slechtziend of blind zijn, zodat zij deze stressvolle periode beter vol kunnen houden.

Winnaar bekend

Nettie van der Veer is de winnaar van onze winactie. Op 31 december 2020 stond de teller van haar collectebus op 950 euro! Zij heeft daarmee het hoogste bedrag ingezameld en wint een verrassingspakket met handgemaakte producten uit de Bartiméus werkplaatsen.

Samen sterk

We vonden het heel leuk om alle collectanten online te zien, en in de motivaties te lezen waarom iedereen heeft meegedaan aan onze online collecte. Samen zijn we ervoor gegaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met een visuele beperking.

Wil je ook meedoen?

Het goede resultaat smaakt naar meer, daarom willen we vaker een online collecte organiseren. Wil je ook meedoen met een online collectebus, meld je dan aan via info@bartimeusfonds.nl of volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram, dan blijf je op de hoogte.