Naar hoofdinhoud

Kinderen met een visuele beperking willen nét zo graag sporten als hun leeftijdsgenootjes. Maar ze lopen daarbij tegen allerlei drempels aan. Noodgedwongen staan deze kinderen daarom letterlijk aan de zijlijn. Heel verdrietig, vind je niet?

Geen één kind mag zich futloos en buitengesloten voelen

Terwijl iedereen weet hoe belangrijk sport is. Voor je fysieke en mentale gezondheid én je sociale ontwikkeling. Je mist zoveel als je niet samen met anderen je plezier in sport kunt delen. Dat heb je zelf misschien ook ervaren tijdens de coronaperiode. Kinderen die zich futloos en buitengesloten voelen – dat kunnen en willen wij niet laten gebeuren.

Daarom moeten we nú in beweging komen

Want, 100% leven is… met anderen lekker kunnen sporten, ook als je slecht ziet of blind bent. Om met teamgenootjes te trainen en te leren van elkaar. Om samen te winnen en verliezen. Help mee en kom in beweging. Doneer nu voor projecten die ervoor zorgen dat kinderen mét en zonder visuele beperking samen kunnen sporten. Met jouw bijdrage kunnen we onder meer Multisportdagen mogelijk maken. Hiermee help je kinderen met een visuele beperking direct om meer te sporten!

Nu bij je gift: onze Nederland Kalender

Bij je donatie van minimaal €20,- ontvang je  onze Nederland Kalender 2022. Deze kleurrijke kalender is exclusief voor het Bartiméus Fonds gemaakt en bevat twaalf sfeervolle foto’s van monumenten en plaatsen in ons land.