Naar hoofdinhoud

Vind jij olifanten en tijgers ook zo leuk? Kom dan op zaterdag 17 oktober naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Want dan zorgen de blindentolken van ‘Komt het Zien!’ voor audiodescriptie, zodat ook alle kinderen en ouders met een visuele beperking niets missen! Dit onvergetelijke dagje uit wordt, in samenwerking met het Bartiméus Fonds, georganiseerd in het kader van de Week van de Toegankelijkheid.

In Ouwehands Dierenpark draait alles om de dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Je kijkt je ogen uit! En als je niet goed kunt zien? Dan is er op 17 oktober live audiodescriptie. Audiodescriptie vertelt aan mensen die het niet zien, wat er gebeurt. Dat kan bij televisie en film, online video én live in het theater of in de dierentuin! Je mist niets meer, want de blindentolken beschrijven alles. Ze zijn ook bij attracties zoals de zeeleeuwenshow, dus zorg dat je erbij bent.

Voordelig kennismaken

Het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor meer audiodescriptie voor iedereen die slechtziend of blind is. Daarom nodigt het Fonds je uit om op 17 oktober voordelig kennis te maken met audiodescriptie. Entreetickets kosten die dag slechts €12,50 per persoon, kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen, maar moeten wel aangemeld worden.

Tickets bestellen

Je bestelt je tickets op de website van ‘Komt  t zien!’. Hier kun je precies lezen welke stappen je moet volgen en hoe je aanmelding wordt verwerkt.  Meld je snel aan, want vol is vol! Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Nadat je je hebt aangemeld moet je een tijdslot reserveren.

Coronamaatregelen

Tijdens de dag worden de richtlijnen rondom covid-19 in acht genomen. Meer informatie hierover lees je ook op de website van ‘Komt  t zien!’. Ouwehands Dierenpark heeft zich gecommitteerd aan het protocol Veilig Samen Uit.