Naar hoofdinhoud

Met €30,- maak je al een uur aangepaste training voor een blinde medewerker mogelijk. En voor €250,- maak je al een werkplek toegankelijker met hulpmiddelen. Jouw gift helpt ons enorm!

Geef talent een kans op werk

Tommy en Niek weten wat het met je doet om minder kans te maken op een baan. Beide zijn slechtziend en het is voor hen niet altijd makkelijk geweest. Gelukkig werken ze nu bij het muZIEum, het ervaringsmuseum over zien en niet zien. Hier hebben ze een toegankelijke werkplek met hulpmiddelen.

Zonder zo’n werkplek is het voor mensen met een visuele beperking onmogelijk om aan de slag te gaan. Ook doorgroeien zit er niet in zonder aangepaste trainingen. Daarom willen we het muZIEum helpen met trainingen die goed te volgen zijn door de medewerkers die slechtziend of blind zijn. Medewerker Niek speelt daar zelf een rol in. Daarnaast willen we bij zoveel mogelijk andere bedrijven toegankelijke werkplekken en trainingen mogelijk maken.

Samen kunnen we méér mensen aan een baan helpen

Doe mee en doneer nu. Zodat landelijk méér mensen met een visuele beperking aan het werk kunnen. Want, 100% leven is… kans maken op een baan, ook als je slecht ziet of blind bent.