Naar hoofdinhoud

Met een gift vanaf €250,- geef je Vincent al kans op een eerste plek op het erepodium. Elk ander bedrag is ook welkom. Doe mee en doneer nu.

In Nederland houden we van fietsen. We stappen zelf graag op de fiets, én we juichen enthousiast voor onze favoriete wielrenners tijdens wielerrondes en de Olympische Spelen.

Maar wat nu als je blind of slechtziend bent, zoals Vincent? Dan is op de fiets erop uittrekken niet vanzelfsprekend. Laat staan dat je op topniveau kunt wielrennen. Dat moet veranderen, vind je ook niet?

Gelukkig kunnen we helpen

Het Bartiméus Fonds steunt Vincent daarom bij zijn Paralympische ambities in het tandemwielrennen. Zodat hij onder meer kan investeren in een steeds snellere tandem. Door zijn oogaandoening heeft Vincent al veel moeten opgeven. Maar zoals hij zelf zegt: ‘In het tandemwielrennen kan ik het beste uit mezelf halen en leven naar mijn kwaliteiten.’

Sponsor mee en doneer nu!

We kunnen hierbij niet zonder jouw support. Help mee met een bijdrage. Want 100% leven is… een topprestatie neerzetten op de fiets, ook als je slecht ziet of blind bent. Met jouw gift maak je dat mogelijk, alvast hartelijk dank!

Meer lezen?

Lees hier meer over Vincent en hoe wij hem samen met bedrijven steunen op weg naar Paralympisch succes: