Naar hoofdinhoud

Helaas hebben we nog steeds te maken met maatregelen die nodig zijn om besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. De bewoners en zorgmedewerkers van Bartiméus gaan hierdoor opnieuw door een lastige tijd. Daarom willen we samen met jou nogmaals voor lekkere, verantwoorde maaltijden aan huis zorgen. Als hart onder de riem voor bewoners, zorgmedewerkers én lokale horecaondernemers. Voor €12,50 maak je al een maaltijd mogelijk! Doe mee en doneer nu!

Hartverwarmende maaltijden

Bij Bartiméus in Doorn, Driebergen, Zeist en Ermelo wonen 600 mensen met een visuele of meervoudige beperking. Tijdens de lockdown eind 2020/begin 2021 hebben we de bewoners en woonbegeleiders verrast met smakelijke maaltijden aan huis. Bereid door lokale chefs met lokale producten en kant-en-klaar bezorgd bij de woningen.

Vanwege het grote succes én omdat de bewoners opnieuw geraakt worden door de coronamaatregelen, willen we deze actie heel graag herhalen. Chef Eric van Antropia en chef Wouter van Cloo & Leyn zorgen voor smaakvolle, biologische en gezonde maaltijden.

Doe je ook mee?

Voor €12,50 maak je al een hartverwarmende maaltijd mogelijk. En voor €25,- verras je een bewoner én zorgmedewerker met lekker eten. Doneer nu! Samen kunnen we de bewoners even laten genieten, bij de zorgmedewerkers wat werkdruk wegnemen én lokale horecaondernemers steunen!