Naar hoofdinhoud

Na acht jaar van toewijding neemt onze directeur-bestuurder, Joeke van der Mei, afscheid van Stichting Bartiméus Fonds.

Joeke heeft de belangrijke verandering geleid waarbij het Bartiméus Fonds is overgegaan van een vereniging naar een slagvaardig fonds. Deze verandering heeft ons in staat gesteld om ons samen met Stichting Bartiméus effectiever in te zetten voor inclusie van mensen met een visuele beperking in Nederland.

Onder zijn leiding hebben we talrijke innovatieve projecten kunnen realiseren, belangrijk wetenschappelijk onderzoek mogelijk gemaakt en nauwe samenwerking opgebouwd met andere organisaties in en buiten het oogveld. Joekes filosofie van samenwerken laat een blijvende indruk achter op het Fonds.

We zijn dankbaar voor zijn onvermoeibare inzet. Hoewel we zijn vertrek betreuren, kijken we met trots terug op de afgelopen acht jaar en de mijlpalen die we samen hebben bereikt. We wensen onze vertrekkende directeur alle succes toe in zijn toekomstplannen.

Aline Molenaar, vice-voorzitter Raad van Toezicht Bartiméus Fonds: ‘Wij zijn Joeke dankbaar voor zijn inzet bij het Bartiméus Fonds. We wensen hem veel succes in zijn toekomstige stappen en zijn ervan overtuigd dat zijn bijdrage blijvend impact zal hebben.’

In de komende periode zal Joeke zijn taken afronden en overdragen. Op woensdagmiddag 6 november nemen we afscheid tijdens de bijeenkomst ‘Belang top oogonderzoek & begeleiding voor de allerkleinsten met een visuele beperking’.