Werkvakantie voor jongeren met een visuele beperking

5 september 2017

Volgend jaar zomer biedt World Servants jongeren met en zonder beperking de kans om zich samen dienstbaar in te zetten tijdens een werkvakantie in Bolivia. Een prachtig initiatief dat wij graag onder de aandacht brengen.

Jaarlijks gaan 800 jongeren van 16 tot 30 jaar met World Servants op reis. In Afrika, Latijns-Amerika en Azië bouwen ze aan scholen, ziekenhuizen en schoonwatervoorzieningen. Dit binnen het programma van een lokale ontwikkelingsorganisatie. De jongeren helpen zo de plaatselijke gemeenschap én verdiepen hun kijk op het leven.

Bouwen aan kleuterschool

World Servants wil ook jongeren met een visuele of andere beperking deze bijzondere ervaring bieden. In de zomer van 2018 is er daarom voor het eerst een ‘World Servants Onbeperkt’ in Bolivia. Jongeren met en zonder beperking zullen hier samen bouwen aan een kleuterschool die plek biedt aan kleuters met en zonder beperking. De groep Nederlanders zal op alle mogelijke manieren betrokken worden bij het dagelijks leven in Bolivia. Het programma en de voorzieningen zullen worden afgestemd op de behoeften van de deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

De werkvakantie staat gepland voor juli 2018. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van World Servants. Of neem contact op met Willem-Jan van der Ven, 0561 614 857 of willem-jan@worldservants.nl.