Vakantieplezier

24 januari 2019

Het afgelopen jaar hebben de bewoners van Bartiméus in Doorn, Zeist en Ermelo weer genoten van een paar dagen vakantie of een uitstapje. Wij zijn heel blij dat we dit voor hen financieel mogelijk konden maken, want door hun meervoudige beperking is het voor de bewoners helemaal niet vanzelfsprekend om erop uit te trekken.

Op vakantie gaan of een uitstapje maken doet iedereen goed, zo ook de bewoners van Bartiméus. Afgelopen jaar hebben de bewoners genoten van een paar dagen in een vakantiehuisje, of een dagje naar het strand, zwembad, de dierentuin of een boerderij. Ook waren er kleinere uitstapjes, zoals een keertje winkelen of pannenkoeken eten.

Weekendje Limburg

Dat de bewoners echt plezier hebben beleefd blijkt wel uit de reacties van Bert, Arend, Gerard en Jaap die een weekendje naar een vakantiehuisje in Limburg zijn geweest: “Het huisje was prachtig! En we hadden mooi weer. Zaterdag zijn we op tijd naar Maastricht gereden. Daar zijn we naar de Maaskade gegaan voor een boottocht. We zijn door vier sluizen gegaan, erg indrukwekkend! We zijn zelfs in België geweest met de boot. Zondag hebben we rustig aan gedaan, het was mooi weer dus konden we lekker buiten zitten en we hebben genoten van alle voetbalwedstrijden op de radio. ’s Avonds hebben we een binnen barbecue gehouden, want barbecueën hoort bij vakantie vieren vonden wij allemaal. We hebben erg genoten en hebben het heel gezellig gehad met elkaar.”

Begeleidsters Henrieke, Gerdien en Brigitte vullen aan: “De mannen waren zo leuk en gezellig met elkaar. Een goede combi. Er is geen onvertogen woord gevallen.”

Genieten met elkaar

Namens alle begeleiders laat Marijke van der Wal van Bartiméus weten: “Wij hebben tijdens de uitjes gezien hoe de bewoners van de gezellige, kleine momenten met elkaar hebben genoten. Het samen zijn, aandacht voor iedereen, maakten deze uitstapjes tot een succes. Het was intensief, maar zeer geslaagd!”

    Buitenzijde vakantiehuisje in Limburg Bewoners Bert, Arend, Gerard en Jaap hebben genoten van een weekendje Limburg: "Het huisje was prachtig!"
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook
  • « Naar nieuwsoverzicht