Vacature projectmedewerker

Het Bartiméus Fonds is per direct op zoek naar een projectmedewerker (24-28 uur per week). Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten gaat onze nadrukkelijke voorkeur uit naar een medewerker met een visuele beperking.

Jij snapt als geen ander dat goed samenwerken en een praktische aanpak hun vruchten afwerpen. Van A tot Z weet jij onderdelen van een project op te pakken en de verbinding te maken tussen de verschillende samenwerkingspartners. Tijdens een project bewaak je de voortgang en hou je steeds contact (in samenwerking met de projectleider) met de betrokken partijen. Met jouw positief kritische blik zie je natuurlijk ook mogelijkheden voor nieuwe projecten en verbetering van de werkprocessen.

Onze ideale projectmedewerker

  • Heeft een visuele beperking en is dus ervaringsdeskundige.
  • Beschikt over een relevante, afgeronde MBO opleiding en heeft het liefst ervaring in het projectmatig werken.
  • Is communicatief vaardig, toont initiatief en daadkracht.
  • Kan goed samenwerken.
  • Heeft goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Beschikt over goede computervaardigheden.

Takenpakket op hoofdlijnen

  • Binnen het team Projecten (7 medewerkers) geef je mede vorm aan uiteenlopende projecten voor mensen met een visuele beperking.
  • Je bouwt met de organisatie verder aan een actief netwerk van ziende, slechtziende en blinde mensen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een inspirerende baan met een marktconform salaris. Een unieke kans om deel uit te maken van een team van collega’s dat zich vol passie inzet om verbeteringen te realiseren voor mensen met een visuele beperking. We verwachten je 3 dagen per week bij ons op kantoor in Zeist. We bieden je in eerste instantie een contract voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. We volgen de CAO gehandicaptenzorg, FWG 45.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatiebrief vóór 3 mei naar Caroline de Jong, officemanager cdjong@bartimeusfonds.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats vanaf 9 mei. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion van Olst, hoofd programma’s. Tel: 06 434 67 999 (het liefst tussen 8.30-9.00 uur) en kijk op onze website.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.