The Blind Run

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op je loopmaatje? Of neem jij de verantwoordelijkheid voor een niet-ziende loper? Zodat jullie samen veilig zo veel mogelijk kilometers afleggen?

The Blind Run is een uniek hardloop-event op zaterdag 13 oktober, het is een initiatief van het Bartiméus Fonds en wordt dit jaar samen met Bartiméus, Oogvereniging en Running Blind georganiseerd. Op een mooi parcours bij Bartiméus in Zeist lopen we in duo’s zoveel mogelijk rondjes van 1 kilometer. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander is geblinddoekt (of heeft een visuele beperking). Dat maakt lopen lastig, spannend én een kwestie van wederzijds vertrouwen. Zo vragen we aandacht voor het leven met een visuele beperking. En zamelen we zo veel mogelijk geld in voor belangrijke sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen.

Samen lopen met je man/vrouw, kind, buurvrouw, opa, vriendin of collega, het kan allemaal. Je schrijft samen in en de deelname is dit jaar helemaal gratis. Zo kan iedereen meedoen!

Ga voor alle informatie en aanmelden naar www.theblindrun.nl