The Blind Run 2018

4 juni 2018

Zaterdag 13 oktober organiseren wij voor de vijfde keer The Blind Run, ditmaal bij Bartiméus in Zeist. Ons eerste lustrum, dus reden voor feest. Doe ook mee en schrijf je nu gratis in. Samen blind hardlopen voor blind sporten!

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op je duo-loper? Of neem jij de verantwoordelijkheid voor een niet-ziende loper? Zodat jullie samen veilig zo veel mogelijk kilometers afleggen? The Blind Run is een uniek hardloop-event georganiseerd door Bartiméus, Oogvereniging en Running Blind op het terrein van Bartiméus in Zeist. We lopen in duo’s, twee aan twee. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander is geblinddoekt (of heeft een visuele beperking). Dat maakt lopen lastig, spannend én een kwestie van vertrouwen. Zo vragen we aandacht voor een van de aspecten van het leven met een visuele beperking.

Waar lopen we voor?

En we hebben nóg een uitdaging voor je: elke deelnemer zamelt zo veel mogelijk geld in voor sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Sporten is gezond en ontzettend leuk, maar voor mensen met een visuele beperking zijn er nog steeds weinig mogelijkheden om aan sport te doen. Met de opbrengst van The Blind Run willen we onder andere multisportdagen en clinics mogelijk maken, samen met Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind.

Deelname is gratis!

Samen lopen met je man/vrouw, kind, buurman, opa/oma, vriend of collega, het kan allemaal. Je schrijft je samen in. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je meedoen als je begeleid wordt door een volwassene. Omdat we dit jaar ons 5-jarig jubileum vieren is deelname gratis, zodat iedereen mee kan doen! Doe mee en schrijf je in op de website van The Blind Run!