Spetterende fashionshow AnnieStijl

11 augustus 2017

Onder het motto ‘creativiteit kent geen beperking’ presenteert Annemarie Nodelijk (slechtziend) zaterdagavond 26 augustus haar nieuwe tassenlijn. Het belooft een spetterende fashionshow te worden met cabaret, dans en muziek.

In 2007 wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor geconstateerd. Er volgen operaties. De tumor wordt succesvol verwijderd, maar ze verliest een groot deel van haar gezichtsvermogen. Diagnose: rechteroog blind en linkeroog kokervisie. Annemarie moet noodgedwongen verder leven met een visuele beperking. Maar ze is er van overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijke deelname ook voor blinde en slechtziende mensen mogelijk is.

Gastoptredens

Dat bewijst ze met haar nieuwe dames- en herentassenlijn die ze zaterdagavond 26 augustus presenteert tijdens een spetterende fashionshow in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Tv-presentator Sander de Kramer presenteert een afwisselend programma met gastoptredens van cabaretier Vincent Bijlo, stadsdichter Derek Otte, singer/songwriter Levi Silvanie en The Yoghurt Dance Company.

Donateurs bedankt!

Annemarie Nodelijk heeft van ons een financiële bijdrage ontvangen om haar nieuwe tassenlijn en de show te kunnen realiseren. Dankzij donaties kunnen wij dit mogelijk maken. Donateurs bedankt!

Meer info en kaarten bestellen

  • Datum, tijd en locatie: Zaterdagavond 26 augustus, van 19.00 – 21.30 uur, Drijvend Paviljoen, Tillemakade 99, Rotterdam.
  • Kaarten: Te bestellen via AnnieStijl Fashionshow. Kosten: € 14,50 (incl. 1 consumptie) of € 27,50 (VIP-plaatsen met frontrow seat, originele AnnieStijl tas en 1 consumptie).

Meer info over Annemarie, haar collectie en haar label AnnieStijl: www.anniestijl.nl