Rehoboth school zamelt € 3.760,- in!

4 januari 2017

De leerlingen van basisschool Rehoboth in Alphen a/d Rijn hebben € 3.760,- voor ons ingezameld. Wat een inzet en wat een prachtig bedrag, top gedaan!

De actie van de Rehoboth school begon met een speciale gastles van onze collega Els Groen. Zij vertelde de leerlingen hoe het is om blind of slechtziend te zijn, en hoe belangrijk hulpmiddelen zijn voor mensen met een visuele beperking om ook gewoon te kunnen leren, sporten, reizen of werken.

Hierdoor geïnspireerd gingen de kinderen enthousiast aan de slag. De kleuters en leerlingen van groep 3 zijn op stap gegaan met de kraskaart ‘Tien voor Zien’. De middenbouwgroepen verkochten heerlijke stroopwafels en de hoogste groepen lieten zich sponsoren voor een skeelertocht door het park tegenover de school.

Deze acties leverden een bedrag van € 3.760,- op. En daar komt nog een deel van de opbrengst van de winterfair bij – dit bedrag zal in de loop van januari bekend zijn. Geweldig zoveel samenwerking, met een prachtig resultaat. Alle leerlingen en docenten superbedankt voor jullie inzet!

Ook met school in actie komen voor blinde en slechtziende kinderen? Hier vind je meer info over de mogelijkheden.

    Leerlingen bezig met skeelertocht De leerlingen van de hoogste groepen lieten zich sponsoren voor een skeelertocht.
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook
  • « Naar nieuwsoverzicht