Je persoonlijke presentatie verbeteren 2.0

Wat:

Jongeren met een visuele beperking helpen om zich goed te presenteren, zodat ze bijvoorbeeld meer kans maken op een baan.

Waarom:

Het uiterlijk bepaalt voor een belangrijk deel de eerste indruk die we van iemand hebben. Voor wie blind of slechtziend is, levert dat vaak problemen op. Hoe kun je jezelf goed presenteren als je zelf niet kunt zien hoe je er uit ziet? Er goed uitzien is voor iemand met een visuele beperking even belangrijk als voor mensen die wel kunnen zien. Het benadrukt de sterke kanten van je persoonlijkheid en geeft zelfvertrouwen in het contact met anderen. Om goed te kunnen participeren in de maatschappij en zelfstandig te kunnen functioneren is het belangrijk om je ook goed te kunnen presenteren!

Hoe:

We willen drie apps en een website ontwikkelen die jongeren met een visuele beperking kunnen gebruiken bij kleding, make up en uiterlijke presentatie. Dit helpt ze om zich beter te presenteren, en zo bijvoorbeeld goed voor de dag te komen bij een sollicitatiegesprek.

Geworven bedrag: € 85.000,-

Status: Er is een start gemaakt met het ontwikkelen van de apps.

    Een vrouw is zich aan het opmaken Foto: Inge van Hoppe, www.ingevanhoppe.nl
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook