Vragen over Bart Kidz

Heeft u een vraag over Bart Kidz, de kinderclub van het Bartiméus Fonds? Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen over Bart Kidz. Komt u het antwoord op uw vraag niet tegen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Wat is Bart Kidz?

Bart is de mascotte van het Bartiméus Fonds. Bartkidz.nl is zijn website.

Waar vind ik Bart Kidz?

Bartkidz.nl is de website waar onze mascotte Bart kinderen van alles uitlegt over blind en slechtziend zijn. Kinderen kunnen er informatie downloaden voor hun spreekbeurt en het staat vol leuke weetjes en filmpjes. Neem er vooral eens een kijkje! www.bartkidz.nl

Gaat Bart Kidz stoppen?

Bart is gestopt met het maken van zijn magazine: BART. Op 30 november 2013 hebben de leden van de kidzclub het laatste nummer in de bus gekregen. Wel helpt Bart kinderen nog graag met bijvoorbeeld het houden van een spreekbeurt. Ook is Bart nog actief op scholen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een krasactie van Bart doen om zo geld op te halen voor blinde en slechtziende leeftijdsgenootjes. Verder helpt Bart bij de Bartloop, een sponsorloop voor basisscholen. Bart heeft z’n eigen website: www.bartkidz.nl.