Lidmaatschap

Op 27 september 2018 hebben de leden van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt het definitieve besluit genomen om de vereniging per 1 januari 2019 om te zetten in een stichting met de naam Bartiméus Fonds. Dit met het oog op de toekomst: als stichting kunnen we ons nóg slagvaardiger inzetten voor mensen die slechtziend of blind zijn. Eind oktober 2018 is het besluit van de leden goedgekeurd door de rechter.

Wilt u ons werk steunen?

Het wijzigen van de rechtsvorm heeft tot gevolg dat u zich niet meer als lid kunt aanmelden. Maar u kunt ons werk voor mensen met een visuele beperking ook op een andere manier steunen. Bijvoorbeeld als donateur of collectevrijwilliger, of door uw eigen actie te organiseren. Kijk voor alle mogelijkheden bij Help mee.

Informatie voor oud-leden

Was u lid van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt? Wij hopen van harte dat we op uw betrokkenheid kunnen blijven rekenen. Per 1 januari 2019 is uw lidmaatschap overgegaan in een donateurschap, en is uw ledenbijdrage gewijzigd naar een donatie. Gebruikte u voor het overmaken van uw ledenbijdrage een automatische incasso? Dan is er niets veranderd voor u. Maakte u uw ledenbijdrage over via een overschrijving? Dan kunt u zich voor mensen met een visuele beperking blijven inzetten met een donatie. Indien u uw lidmaatschap niet wilt omzetten naar een donateurschap kunt u contact opnemen met Caroline de Jong. Bel naar (030) 693 50 41 of stuur een e-mail naar cdjong@bartimeusfonds.nl.