Vakantieplezier

Het afgelopen jaar hebben de bewoners van Bartiméus in Doorn weer genoten van een weekje vakantie of een uitstapje. Wij zijn heel blij dat we dit voor hen financieel mogelijk konden maken, want door hun meervoudige beperking is het voor de bewoners helemaal niet vanzelfsprekend om er op uit te trekken.

Op vakantie gaan of een uitstapje maken doet iedereen goed, zo ook de bewoners van Bartiméus in Doorn. Afgelopen jaar hebben de bewoners genoten van een paar dagen naar zee, de Veluwe of de Winterefteling, of een dagje naar Volendam, de Apenheul, het strand of de bowlingbaan. Ook waren er kleinere uitstapjes, zoals een keertje wandelen of fietsen en onderweg pannenkoeken eten.

Dat de bewoners echt plezier hebben beleefd blijkt wel uit de reacties van Joke, Henk, Oscar en Melissa die een dagje zijn gaan bowlen:

Joke: “Ik vond het erg gezellig en ik heb zelfs een potje gewonnen! De taxiritten waren ook erg leuk. We zaten met z’n zessen in een grote bus en op de terugweg zat er ook een hond bij ons in de auto!”

Henk: “Het bowlen was erg leuk en we hebben ook gezellig wat gedronken en bitterballen gegeten!”

Oscar: “Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en zo goed kon mikken! Als je weet dat je kunt horen waar je naartoe moet gooien, dan wordt het heel anders is mijn ervaring.”

Melissa: “Ik vond het heel leuk en gezellig. Op het eind ging ik voor iedereen nog een rondje gooien en gooide ik bijna alles in een keer om: STRIKE!!!”