“ICC Kamp bij Bartiméus was geweldig”

Van maandag 27 juli tot en met woensdag 5 augustus 2015 was het International Camp on Communication & Computers (ICC) op de locatie van Bartiméus in Zeist. De jongeren tussen de 16 en 20 jaar uit 15 verschillende landen hebben tijdens het event veel kennis, ervaring én vriendschappen opgedaan. “Great job Bartiméus. The camp has been totally awesome!” aldus Tracie uit het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens het ICC Kamp kregen de jongeren de kans om hun sociale, communicatieve en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen met een programma boordevol interessante workshops en activiteiten. Ze hebben heel veel geleerd over ict en ict-toepassingen, en hebben hun mogelijkheden en beperkingen voor studie en beroep kunnen ontdekken. Daarnaast hebben ze ervaring opgedaan met internationaal reizen, een vreemde taal spreken en communiceren. Dit alles helpt ze om beter mee te draaien in onze maatschappij.

Bartiméus blikt tevreden terug op de leerzame en gezellige dagen. Het was fijn om kennis en expertise te delen!

Sinds 1993 wordt het ICC kamp jaarlijks georganiseerd door de ICC Association, samen met een gastland. Vanwege het 100-jarig jubileum wilde Bartiméus het evenement dit jaar heel graag naar Nederland halen. En dat is gelukt, mede dankzij donaties. Donateurs bedankt!