MaS-opdracht

Op zoek naar een leuke MaS-opdracht? Ook bij het Bartiméus Fonds kunnen we je twee leuke activiteiten aanbieden voor de MaS.

Collecteren

In oktober vindt jaarlijks de landelijke huis-aan-huis collecte van het Bartiméus Fonds plaats. Vind je het leuk om mee te collecteren in je eigen omgeving of wil je, bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin, de collecte organiseren voor een bepaalde wijk of woonplaats, meld je dan bij ons aan!

Aanmelden of meer informatie?

Ga dan naar de pagina ‘Collecte‘. Voor aanmelding of eventuele vragen kun je ook een e-mail sturen naar collecte@bartimeusfonds.nl.

The Blind Run lokaal

Het Bartiméus Fonds organiseert elk jaar in oktoberThe Blind Run. En… wij bieden jou de gelegenheid om deze uitdagende sponsorloop ook in jouw eigen omgeving te organiseren. Hou je van regelen en organiseren, ben je sportief aangelegd en wil je je samen met je school of de sportclub inzetten voor slechtziende en blinde mensen, geef je dan op. Het betreft hier een sponsorloop waarbij je twee aan twee gaat (hard)lopen, waarbij er één geblinddoekt is en de ander begeleidt. Het gaat er natuurlijk om om zoveel mogelijk sponsors te vinden. Natuurlijk gaan wij je daarbij ondersteunen. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Neem dan contact op met Aline Soerdjpal via asoerdjpal@bartimeusfonds.nl of bel naar 06 29 04 73 11.