Bedrijven en fondsen

Samen met bedrijven en fondsen zetten wij ons in voor alle mensen met een visuele beperking. We halen alles uit de kast om mogelijk te maken dat zij voluit meedoen in de samenleving. Dankzij onze samenwerking met bedrijven en fondsen hebben wij al mooie projecten mogelijk gemaakt.

Het KPN Mooiste Contact Fonds zorgde ervoor dat wij scribit konden lanceren; een platform waarop vrijwilligers audiodescriptie kunnen toevoegen aan online video’s. En ook met AFAS foundation werken we nauw samen om belangrijke projecten te realiseren. Maar ook vermogensfondsen en familiestichtingen dragen ons werk een warm hart toe.

“Met het Bartiméus Fonds ervaren we iedere keer weer een zeer professionele maar zeker ook persoonlijke benadering. Dat is wat ons raakt en dat is wat bij ons past! Op die manier willen wij als AFAS Foundation anderen inspireren om de wereld een stukje mooier te maken.” – Erik van de Ven, AFAS Foundation

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een keer bij ons langs te komen. Zo kunt u met eigen ogen zien op welke gebieden het Bartiméus Fonds zich inzet, u ervaart zelf wat het betekent om blind te zijn tijdens een ‘donkere beleving’ én ontmoet de mensen waar wij ons, samen met u, elke dag met hart en ziel voor inzetten!

Meer informatie of een afspraak maken?

Benieuwd hoe uw winst of vermogen verschil kan maken in het leven van mensen die (bijna) niets zien? Neem dan contact op met Aline Soerdjpal, 06 290 473 11 of asoerdjpal@bartimeusfonds.nl. Of met Marianne Koppenol, 030 693 50 42 of mkoppenol@bartimeusfonds.nl

 • Meer informatie of een afspraak maken?

  Neem dan contact op met

  Portretfoto Aline Soerdjpal

  Aline Soerdjpal
  T: 06 290 473 11
  E: asoerdjpal@bartimeusfonds.nl

  “Graag ga ik samen met u op zoek naar een mooie match tussen de doelstellingen van uw fonds of bedrijf en onze projecten voor mensen met een visuele beperking.”