Gift stichting of fonds

Wilt u als stichting/fonds ervoor zorgen dat mensen met een visuele beperking kunnen meedraaien in onze samenleving? Steun dan een of meer van onze projecten met een financiële bijdrage. Ons werkterrein is breed en de projecten variëren van groot tot klein. Graag kijken wij samen met u wat het beste past bij de doelstellingen van uw stichting/fonds en hoe ú het verschil kunt maken voor mensen die blind of slechtziend zijn.

Dankzij de steun van stichtingen/fondsen realiseerden wij onder andere een schooltuin voor blinde en slechtziende leerlingen, aangepaste fietsen voor meervoudig beperkte bewoners van Bartiméus en het digitale levensboek. Ook maken wij diverse onderzoeken mogelijk zoals een onderzoek naar kijkproblemen bij kinderen met albinisme en een onderzoek naar hulpmiddelen voor jonge kinderen.

Wij hopen samen met stichtingen/fondsen tal van projecten voor blinde en slechtziende kinderen, jongeren en ouderen te blijven realiseren op het gebied van onderzoek, zorg en onderwijs.

Steunt úw fonds ook één van onze actuele projecten?

 • Meer informatie of een afspraak maken?

  Neem dan contact op met

  Portretfoto Aline Soerdjpal

  Aline Soerdjpal

  T: (030) 693 50 47

  E: asoerdjpal@bartimeusfonds.nl

  “Graag ga ik samen met u op zoek naar een mooie match tussen de doelstellingen van uw fonds en onze projecten voor mensen met een visuele beperking.”