Givt – geven met je smartphone

2 augustus 2018

Omdat wij geven leuk, voor iedereen en makkelijk willen houden, zijn we gaan samenwerken met Givt. Met deze handige app kunt u ook doneren als u geen contant geld bij u heeft.

Hoe vaak heeft u nog contant geld op zak? Betalen met je bankpas kan in steeds meer situaties. Toch zijn er een aantal momenten waarop u onthand bent zonder contant geld. Bijvoorbeeld bij een collecte aan de deur of in de kerk. Givt biedt dan een oplossing. Met deze handige app kunt u toch geven, ook als u geen contant geld bij u heeft.

Samenwerking

Omdat het Bartiméus Fonds het voor iedereen mogelijk willen maken om bij te dragen op een makkelijke en persoonlijke manier, werken wij sinds kort samen met Givt. Dat betekent dat wij worden vermeld in de lijst van goede doelen in de app.

Hoe werkt Givt?

Net als met contant geld blijft u met Givt anoniem en bepaalt u zelf hoeveel u wilt doneren. Allereerst installeert u de app op uw smartphone. Als u wilt geven, selecteert u een bedrag. Vervolgens scant u een QR-code, beweegt u uw telefoon langs een collectemiddel, of selecteert u een goed doel uit de lijst. Het door u gekozen bedrag wordt opgeslagen, van uw bankrekening afgeschreven en aan de collecterende instantie overgemaakt.

Kerken

Inmiddels gebruikt een groot aantal kerken Givt bij het collecteren tijdens een dienst of samenkomst. Met een geweldig resultaat, omdat iedereen mee kan doen met de collecte. het Bartiméus Fonds wil dat ook en we zijn dan ook blij dat wij kerken van dienst kunnen zijn door mee te doen met Givt.

Meer informatie

Op de website van Givt vindt u alle informatie over de app. U kunt de app gratis downloaden via de App Store of Google Play.