Geeft u een toegift?

19 november 2018

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun idealen te laten voortleven door na te laten aan een goed doel. Maar waarom? Wat laten ze na en hoe hebben ze hun wensen bespreekbaar gemaakt? Op Toegift.nl vertellen ze hun verhaal. Daarnaast vindt u er informatie, advies en tips.

Duurzaam

Nalatenschappen zijn enorm belangrijk voor ons werk. Door deze bijzondere vorm van geven kunnen wij niet alleen nu, maar óók over tientallen jaren veel betekenen voor mensen die blind of slechtziend zijn. We kunnen er mee investeren voor de lange termijn, bijvoorbeeld in modern digitaal onderwijs, technologie die de zelfredzaamheid vergroot en onderzoek om oogaandoeningen beter te kunnen behandelen. Een prachtige gedachte, toch?

Weloverwogen keuze

Toegift.nl is een initiatief van samenwerkende erkende goede doelen, waaronder het Bartiméus Fonds. Wij doen mee omdat we het belangrijk vinden dat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Verder kunt u ook direct bij ons terecht voor informatie over nalaten.
U kunt ook onze brochure opvragen bij Marianne Koppenol, (030) 693 50 42 of mkoppenol@bartimeusfonds.nl. Natuurlijk beantwoordt zij ook graag persoonlijk al uw vragen.