Flevonice trakteert vrijwilligers op schaatsplezier

5 februari 2018

Zaterdag 3 februari hebben vrijwilligers van onze huis-aan-huis collecte, hun familie en vrienden genoten van een geweldige dag op het ijs bij Flevonice.

Maarten van der Ven, directeur van het Flevolandse sports & fun park: “Deze vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor blinde mensen, daarom hebben wij ze een leuke dag bezorgd.”

Samen met hun vrienden en familie mochten onze vrijwilligers in Flevonice een dag lang schaatsen op de kunstijsbanen in de buitenlucht, midden in de natuur van Flevoland. De kinderen genoten in het ijspretpark op de krabbelbaan en de glijbaan, speeltoestellen en trampolines. Van der Ven: “Dat de vrijwilligers het zo naar hun zin hebben gehad, dat is waar wij het voor doen.”

Linda van der Weijden, collecte coördinator bij het Bartiméus Fonds: “Onze vrijwilligers zijn actief voor onze landelijke huis-aan-huis collecte. In hun eigen woonplaats zorgen ze voor een groep collectanten, waarvoor ze ook alles regelen. Dus het verdelen van de straten, het uitdelen en weer ophalen van de collectebussen, het organiseren van lokale publiciteit, enzovoort. Dat is best veel werk en dat doen ze allemaal belangeloos, omdat ze hun blinde en slechtziende medemens een warm hart toedragen. Ik vind dat ze hiervoor een grote pluim verdienen en daarom vind ik het heel fijn dat we ze deze dag hebben kunnen aanbieden.”

    Margreet en Yara Willems op het ijs bij Flevonice Onze vrijwilligster Margreet Willems (tweede van links) genoot samen met haar blinde dochter Yara van een heerlijke dag schaatsen bij Flevonice.
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook
  • « Naar nieuwsoverzicht