Bridgen voor het goede doel

22 januari 2019

Onder het motto ‘Bridgen voor Bartiméus’ deden negen bridge clubs uit de Utrechtse Heuvelrug mee aan een spannende bridge drive. Met deze actie zamelden spelers en sponsors € 5.100,- in. Een fantastisch bedrag voor Bartiméus werkplaats Boschwijk!

Maar liefst 82 paren speelden op 19 januari een spannende bridge drive voor én bij Bartiméus werkplaats Boschwijk in Doorn. Laurens Roodbol, voorzitter van de Algemene Bridgeclub Driebergen: “Ik organiseer vaker bridgen voor een goed doel en ik wilde een keer wat anders: meer deelnemers en een goed doel dicht bij huis.”

Lokaal doel

“Werkplaats Boschwijk van Bartiméus is een mooi lokaal doel om je voor in te zetten. Blinde en slechtziende mensen met een verstandelijke beperking vinden hier een zinvolle dagbesteding. Zo is er een afdeling houtbewerking waar de medewerkers vogelhuisjes in elkaar zetten, een papierschepperij waar ze wenskaarten maken en een bakkerij waar brood, taart en koekjes worden gebakken. Alle producten worden verkocht aan organisaties en particulieren. Ook de prijzen voor de beste spelers tijdens de drive waren handgemaakt in werkplaats Boschwijk.”

Pergola

Na afloop nam Gert Sijl, teamleider van de werkplaats, de cheque in ontvangst: “Hier zijn we heel blij mee. Het bedrag besteden we aan de bouw van een pergola, zodat de medewerkers hun buitenwerkzaamheden bij mooi weer in de schaduw kunnen doen. Dat was al een tijdje een grote wens, die nu in vervulling gaat. Alle spelers en sponsors, heel hartelijk dank!”

    Gert Sijl neemt de cheque in ontvangst. Gert Sijl (r) neemt de cheque in ontvangst uit handen van initiatiefnemer Laurens Roodbol.
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook
  • « Naar nieuwsoverzicht