Naar hoofdinhoud

Door hun visuele en verstandelijke beperking is de wereld van de leerlingen en bewoners van Bartiméus in Doorn maar klein. Als we niets doen, zijn zij een groot deel van de tijd aan huis gebonden. Maar wie veel binnen zit, voelt zich steeds minder fit en energiek, tot soms neerslachtig aan toe.

Grote wens: een Beleeftuin

Gelukkig kunnen we helpen. De leerlingen, bewoners, leerkrachten en woonbegeleiders van Bartiméus in Doorn hebben een grote wens: een Beleeftuin op het terrein. Met verschillende pleintjes, met voor elk wat wils. Zoals een pleintje waar de leerlingen kunnen chillen. Tot pleintjes met elementen die de bewoners kunnen beleven via tast en gehoor. Kortom, een plek waar je kunt ontdekken, ervaren en elkaar kan ontmoeten. En dat alles lekker buiten!

Help mee met je bedrijf

Alleen samen kunnen we deze bijzondere beleeftuin realiseren. Hoe? Doe mee en maak met je bedrijf één van de zes pleintjes mogelijk. Kies zelf welk bedrag je wilt doneren voor jouw pleintje met jouw bedrijfsnaam. En geef de leerlingen en bewoners de kans om lekker buiten te genieten!